LA POLICIA DE BARRI

L'Ajuntament D'Alcúdia, conscient de la importància de donar als seus ciutadans no només un servei policial per perseguir els delictes, sinó també un servei preventiu i proper als problemes quotidians, ha posat en marxa la POLICIA DE BARRI, una policia per a un entorn de convivència.

Els agents de la unitat de Policia de Barri són unes persones que intenten integrar-se en el veïnat i el seu entorn, apropant l’Ajuntament al ciutadà. Els agents destinats, patrullen a peu o en bici, per tal de tenir més proximitat amb el ciutadà. El seu torn de treball es comprèn de dilluns a diumenge, en dos torns, matí i capvespre.

   El treball principal del Policia de Barri és transmetre i derivar a l’àrea corresponent els problemes suscitats del seu treball a la seva zona, per la qual cosa, porta un telèfon mòbil, amb el qual el veïnat pot posar-se en contacte directament amb ell i exposar-li el seu problema, sense haver-se de desplaçar a les dependències municipals per temes senzills, sent així un servei més personal. Tot això, sense deixar de banda els problemes de circulació i la seguretat ciutadana al seu barri.

La POLICIA DE BARRI hi és per:

·         AJUDAR-TE

·         INFORMAR-TE

·         ESCOLTAR ELS TEUS SUGGERIMENTS

·         PREVENIR INFRACCIONS

·         EVITAR ACCIDENTS

·         INTERCEDIR EN PETITS CONFLICTES VEÏNALS

·         PROCURAR LA FLUÏDESA DEL TRÀNSIT

·         CONTROLAR EL COMPLIMENT DE LA

          NORMATIVA  MUNICIPAL

En definitiva, per MILLORAR LA SEVA QUALITAT DE VIDA!

CONFIA EN EL POLICIA DE BARRI sempre que tinguis qualsevol sospita o problema veïnal. La seva feina és estar per tu i la resta de veïns, ajudar en tot allò que passa al barri i que necessita la seva intervenció. Per descomptat, perquè la seva feina tingui èxit necessita la col·laboració de tots: col·labora sempre que puguis i intenta mantenir sempre un comportament cívic.

Gràcies.