Cada vegada són més els ciutadans, i aquest és un corrent imparable, que usen Internet com un mitjà per a rebre informació, treballar o realitzar qualsevol tipus de gestió o activitat. A l'ajuntament d'Alcúdia estem fent un esforç per a augmentar, cada vegada més, els serveis que el consistori ofereix als residents i visitants del nostre municipi. Continuem amb la nostra política de facilitar la màxima informació als veïns.

Tant els membres de la policia local, com els responsables d'aquest servei ens hem posat com objectiu millorar el nostre servei, i ho estem fent, per a brindar als veïns d' Alcúdia la possibilitat de contar amb una policia local en la qual puguin confiar, disposada a oferir, en tot moment, el seu suport i la seva assistència davant qualsevol problema ciutadà.

La policia local d'Alcúdia té ja una clara vocació d'ajudar-te, informar-te, escoltar els teus suggeriments, prevenir els delictes, procurar la fluïdesa del tràfic, evitar accidents i controlar el compliment de la normativa municipal.

La nostra policia local treballa amb i per a les persones. Les persones són el centre del nostre treball. Mantenim un compromís de treball seriós i sensibilitzat davant les necessitats socials i situacions que ens trobem.

Aquesta pàgina web que ara visites vol ser una eina més per a arribar a la missió de crear seguretat i millorar la qualitat de vida de tots aquells que viuen o visiten Alcúdia.

Amb aquesta il·lusió l'hem realitzat.


Moltes gràcies.