Policia Tutor

L'Excm. Ajuntament d'Alcúdia compte amb la figura del Policia Tutor , amb la intenció de promoure el respecte a les normes d'educació cívica, i cuidar als escolars del municipi durant la seva estada en els diferents centres educatius d'Alcudia. Altre dels objectius principals d' aquesta iniciativa és donar suport a la direcció dels col·legis i als familiars en la tasca educativa des de la perspectiva de la seguretat, per a evitar qualsevol possible conflicte o una dolenta conducta per part dels menors .

Funcions del Policia Tutor :

Educació Viària

Educació Cívica

Educació Mediambiental

Vandalisme

Assetjament escolar i/o maltractament escolar

Absentisme escolar

Seguretat en instal·lacions


Protocol de Funcionament:

Comunicació directa amb l'Adreça dels instituts i Col·legis, així com amb el professorat dels diferents centres escolars .

Rebre informació puntual i detallada de les incidències que es produeixin en els centres relacionades amb l'absentisme escolar , violència en les aules, brots de racisme i xenofòbia, consum de substàncies estupefaents i alcohol, entre altres temes .

Assistència a les reunions del Consell Escolar i de les AMPAS.

Impartir xerrades informatives sobre temes d'interès, sol·licitades per les AMPAS i els Centres Educatius.

Coordinació amb l'Adreça dels Instituts i la Prefectura del Cos.

Seguiment dels problemes sorgits en la comunitat escolar .

Contacta amb el teu Policia Tutor:

Contacta amb el teu Policia Tutor personalment quan ho vegis en el Col·legi o Institut, així com en el carrer o en les dependències policials. També pots fer-lo a través del correu electrònic, o escrivint un suggeriment o pregunta en la Bústia del Policia Tutor . Una altra de les formes per les quals pots parlar amb el teu agent tutor és a través del telèfon.

Dies de Treball: De dilluns a divendres de les 8h a les 15h.

Dies de Tutories: Dimecres de 12h a 13h. a l'institut Pto.d'Alcúdia i de 13h a 14h a l'institut d'Alcúdia.

Correu electrònic:

Telèfon: 651890978


Qui és el teu Policia Tutor ?

L'Agent Tutor és la figura mediadora essencial per a conèixer els problemes dels menors , respecte a temes de seguretat ciutadana , educació cívica, viària, mediambiental, o qualsevol altre tema relacionat amb el benestar dels escolars d'Alcúdia. El Policia Tutor es convertirà en la principal llera de comunicació per a solucionar juntament amb els centres escolars les dificultats que els nens puguin tenir en el seu moment a dies.

També mantindrà un contacte fluït amb les Associacions de Mares i Pares AMPAS, el Professorat i serà nexe d'unió amb l'Ajuntament de la localitat, per a prevenir entre tots possibles casos de delinqüència juvenil, drogodependència, assetjament o absentisme escolar. Aquest Policia Tutor també assistirà a Consells Escolars i reunions on es tractin temes relacionats amb la seva matèria, per a comprendre i conèixer els problemes de la població més jove .